mandag 21. juni 2010

Tusen takk til alle som har kommet med så gode og hyggelige tilbakemeldinger på vårt kjære "La Colline Verte". Det varmer godt. Det er tydelig vis mange som leser BONYTT.
Nå er det kun 5 dager til jeg reiser for sommeren. Skal si det blir godt :-)

2 kommentarer:

 1. Heisann! Så utrolig koselig å komme inn på bloggen min og lese hilsen fra deg! Og så morsomt at du vil være med på giveaway hos meg, tusen takk ;) Har vært inne på linken, lest og tittet på bildene, FOR et nydelig sted du har!!! Skjønner veeeldig godt at du vil tilbringe sommeren der kan du si ;) Ja, som du har skjønt så var jeg så heldig å få tilbringe en weekend hos Tone og Christophe og du kan tro vi koste oss. Kjempehyggelig og gjestfrie verter! Morsomt at Tone tipset om bloggen min da. Jeg legger bilde og link ut på bloggen min, så kanskje noen lar seg friste til å bestille tur... ;) Jeg har ikke blitt noe mindre begeistret for den franske stilen etter å ha vært der, så drømmer om en tur igjen. Skal ha stedet ditt i bakhodet, hadde vært aldeles vidunderlig... sukk... <3 Ønsker deg en fin høst! Varme klemmer fra Gry

  SvarSlett
 2. Hej Lisbeth! Vilket otroligt vackert sommarhus du har. Jag blir helt stum av beundran! Allt var så personligt, vackert och inte minst genomfört. Jag bara älskade det!

  Jag och min man älskar att resa och hit hade jag verkligen kunnat tänka mig att resa en gång.

  Tusen tack för att du stemt på mig. Det värmer ska du veta!
  Ha en fin tisdagskväll!

  Kram Joy

  Ps. jag har lagt till mig som följare också. :)

  SvarSlett